de

Sarmīte Vīksna

Persan haben keine Bilder. Fügen Sie neue Bilder.
Geburt:
11.05.1963
Tot:
02.03.2022
Burial Datum:
07.03.2022
Kategorien:
Pädagoge
Nationalitäten:
 lette
Friedhof:
Rīgas kremācijas centrs

Cik grūti ticēt, ka nekad vairs dzīvē Mums neiznāks ar tevi parunāt, Un tavu smaidu vienkāršu un siltu, Mums vajadzēs tik sirdīs saglabāt. (G. Selga)

Dziļās skumjās paziņojam, ka mūžībā devusies Andreja Pumpura Rīgas 11. pamatskolas skolotāja Sarmīte Vīksna.

Sarmīte bija sākumskolas un vizuālās mākslas skolotāja. Skolā strādāja no 2013. gada. Bērnus mīlēja no sirds un patiesi. Sarmīte, tu biji burvīga, sirsnīga, patriotiska un atbildīga kolēģe. Tev nekas nebija par grūtu. Tu vienmēr sniedzi atbalstu tiem, kuriem tas bija nepieciešams. Tavas darba spējas bija milzīgas, tava dvēsele plaša, un sirds mīloša. Tavas vizuālās mākslas stundas bija radošas, interesantas, brīvas un aizraujošas. Tu mācēji bērniem atvērt radošo dzirksti, iedrošināt savā varēšanā, priecājies par ikvienu darbiņu, ko skolēni veica. Visos bērnos tu redzēji tikai to labāko, kas viņos ir. Tu mīlēji savus sākumskolnieciņus un redzēji viņos lielus cilvēkus, un zināji, ka viņi izaugs par krietniem ļaudīm. Tavi izlolotie skolas logu noformējumi priecēja ikvienu, kurš skatījās uz skolu. Tavs smaids un pozitīvais skats uz dzīvi bija apbrīnojams. Tu dalījies ar visiem savos priekos, sasniegumos un dzīves gaitās. Nu, tas viss paliks vēsturē.

Paldies, Sarmīt, par humoru un labestību. Paldies par godprātību un skolas patriotismu, par nesavtību un sirsnību! Paldies par kopā pavadīto laiku! Paldies! No sirds PALDIES!

Cilvēka dzīvei ir zvaigznes gājums –
Tā iemirdzas un nodziest,
Paliek klusums, neizteikti vārdi…
(I. Auziņš)

Visdziļākā līdzjūtība ģimenei, radiem, draugiem un kolēģiem. Ar cieņu, Andreja Pumpura Rīgas 11. pamatskolas direktore Renāte Linde

Atvadīšanās no Sarmītes Vīksnas 07.03.2022. pl. 14.00 Rīgas Krematorijā, Varoņu ielā 3.a, Rīgā.

Keine Orte

    loading...

        Keine Termine gesetzt

        Schlagwörter