ua

Džonijs Godro

Добавить новую картинку!
Дата народження:
13.08.1993
Дата смерті:
29.08.2024
Додаткові імена:
Джонни Годро, Джонни Хоккей, Джон Майкл Годро
Категорії:
Жертва, Постраждалий в аварії, Хокеїст, жертва
Громадянство:
 американець
Кладовище:
Встановіть кладовищі

Džonijs Godro ( tiek rakstīts arī Gudro, angļu: Johnny Gaudreau; dzimis 1993. gada 13. augustā, miris 2024. gada 29. augustā) bija amerikāņu hokejists, malējais uzbrucējs. Viņš spēlēja NHL kluba Kolumbusas "Blue Jackets" sastāvā.

2024. gada 29. augustā Džoniju Godro un viņa brāli Metjū nogalināja kāds iereibis autovadītājs, kad viņi brauca ar velosipēdu Oldmans Township pilsētiņā, Ņūdžersijas štatā.

Abi Godro brāļi naktī brauca ar velosipēdu pa lauku ceļu, un viņus no aizmugures notrieca džipa autovadītājs, kurš pa labo pusi mēģināja apbraukt citus transportlīdzekļus. Šoferis tika aizturēts par aizdomām uz braukšanu dzērumā un apsūdzēts nonāvēšanā ar automašīnu. Aizturētajam dzērājšoferim Higginsam ir uzrādīta apsūdzība par virkni pārkāpumiem un pēc aizturēšanas viņš nekavējoties tika arestēts.

Brāļi bija devušies uz ciematu, lai piedalītos māsas Keitijas kāzās, kurām bija jānotiek nākamajā dienā. Godro palika ģimene - sieva un divi bērni.

Spēlētāja karjera

No 2011. līdz 2014. gadam Godro spēlēja NCAA čempionātā, taču tad pievienojās Kalgari "Flames", aizvadot savu debiju NHL. 2014.—15. gada sezonu noslēdza ar 64 rezultativitātes punktiem, savā pirmajā pilnajā NHL sezonā kļūstot par otru komandas rezultatīvāko spēlētāju aiz Jirži Hudlera. Nākamajā sezonā kļuva jau par rezultatīvāko "Flames" spēlētāju.

2022. gada 13. jūlijā, brīvās aģentūras atklāšanas dienā, Godro piekrita septiņu gadu līgumam par 68,25 miljoniem ASV dolāru ar vidējo gada vērtību 9,75 miljoni ASV dolāru ar Kolumbusas "Blue Jackets", pieņemot mazāk naudas, nekā piedāvāja Kalgari un Ņūdžersijas "Devils".

немає місць

    loading...

        Iм'я зв'язокТип відносинДата народженняДата смертіОпис
        1Matt GaudreauMatt GaudreauБрат05.12.199429.08.2024
        Ключові слова