de

Aldis Slavinskis

Persan haben keine Bilder. Fügen Sie neue Bilder.
Geburt:
03.08.1950
Tot:
21.03.2017
Burial Datum:
22.03.2017
Kategorien:
Deputat, Offiziell
Nationalitäten:
 lette
Friedhof:
Geben Sie den Friedhof

Aldis Slavinskis dzimis 1950. gada 3. augustā Ventspils rajona Tārgales ciemā.

Beidzis Ventspils J. Fabriciusa 1. vidusskolu (tagadējo Ventspils Valsts 1. ģimnāziju), studējis Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātē,

1975. gadā iegūstot filozofijas pasniedzēja un sociologa specialitāti.

Pēc Latvijas Universitātes absolvēšanas turpmāko dzīvi un darbu Aldis saistīja ar Ventspili.

Kopš 1990. gada viņš pārraudzīja izglītības nozari Ventspilī – sākotnēji bija Ventspils pilsētas Tautas deputātu padomes izpildkomitejas Tautas izglītības nodaļas vadītājs, Ventspils pilsētas Skolu valdes priekšsēdētājs, bet

no 1999. gada līdz 2016. gada decembrim – Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs.

Darbu pārvaldē viņš pameta 2016. gada nogalē.

Tāpat Slavinskis bijis nevalstiskās organizācijas "Latvijas Izglītības forums" valdes loceklis, viceprezidents un prezidents.

2011. gadā saņēma Ventspils Lielo balvu par ilggadēju darbu izglītības attīstībā Ventspilī un pedagoģiskā darba inovācijas veicināšanu.

2016. gada decembrī pasniegts Ministru kabineta Atzinības raksts par mūža ieguldījumu izglītības sistēmas pilnveidošanā.

***

Centrālās vēlēšanu komisijas dati liecina, ka Slavinska vietā domē nāks "Olimpiskais centrs "Ventspils"" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis.

No 13 deputātu vietām domē partijai "Latvijai un Ventspilij" ir deviņas vietas, apvienībai "Politiskā partija "Reģionu alianse", "Reformu partija"" – divas vietas, "Saskaņas centram" – viena vieta, kā arī "Vienotība" ir pārstāvēta ar vienu vietu.

Miris Indijā

Ursache: delfi.lv

Keine Orte

    loading...

        Keine Termine gesetzt

        Schlagwörter