de

Žanuels Skopenko

Persan haben keine Bilder. Fügen Sie neue Bilder.

Futbolists karjeras laikā spēlējis Rēzeknes FA, Jēkabpils SC, TFK "Rēzekne" un "Valmiera FC" komandās. 2019. gadā Skopenko pārstāvēja Latvijas U-19 telpu futbola izlasi, ar kuru viņš piedalījās Rīgā notikušajā Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Pēdējos gadus Skopenko pavadīja Lietuvā. 

Kā raksta medijs "rijnmond.nl", incidents notika Nīderlandes dienvidrietumos Roterdamas priekšpilsētā Vlārdingenā 1. jūnijā pa dienu. Skopenko sadurts uz ielas, bet spējis aizskriet līdz veikalam, par ko liecina asins pēdas. Mediķi vīrieti no Latvijas nogādāja slimnīcā, bet dzīvību glābt neizdevās. Pēc vairāku stundu meklēšanas kādā no ieliņām policija aizturēja aizdomās turamo, kurš bijis asinīs.

"Latvijas vēstniecība Nīderlandē saņēmusi apstiprinājumu no Vlārdingenas policijas, ka incidentā miris minētais Latvijas valsts piederīgais," portālam "Delfi" apstiprināja Ārlietu ministrijā.

24 gadus vecais Skopenko karjeras laikā spēlējis Rēzeknes FA, Jēkabpils SC, TFK "Rēzekne" un "Valmiera" komandās, kā arī Latvijas U-19 telpu futbola izlasē, ar kuru 2019. gada septembrī piedalījās Rīgā notikušajā Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Jēkabpilī dzimušais uzbrucējs Latvijas virslīgā debitēja 2020. gadā, bet vēlāk spēlēja Lietuvā un Horvātijā.

Keine Orte

    loading...

        Keine Termine gesetzt

        Schlagwörter