de

Ігор Дідач

Persan haben keine Bilder. Fügen Sie neue Bilder.

Дідач Ігор 12 листопада 1974, Трускавець Львівська область. Боєць батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Працював у поліклініці.

Був активним учасником Революції Гідності. У квітні 2014 року записався добровольцем до батальйону.

Влітку під час відпустки Ігор у Трускавці затримав двох злодіїв, які пограбували жінку в маршрутці, та передав їх правоохоронцям. Залишилися батьки, дружина та дві доньки.

17 січня 2015 Близько 19:00 5 січня під час здійснення ротації в зоні АТО на трасі поблизу міста Артемівськ (Донецька область) зіткнулись вантажівка та автобус «Богдан», внаслідок чого загинули 12 бійців батальйону.

В цій аварії Ігор отримав важкі травми. 17 січня о 9-й ранку воїн помер у київському шпиталі.

***

Вранці 17 січня помер ще один військовий Нацгвардії, який постраждав у кривавій ДТП під Артемівськом. Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу батальйону імені Генерала Кульчицького. Боєць Ігор Дідач помер у київському шпиталі від травм, отриманих в аварії. У нього залишились двоє дочок та дружина. Нагадаємо, ДТП сталася 5 січня. Внаслідок аварії на місці загинули 12 бійців Нацгвардії, ще 18 отримали травми. Наразі є три версії трагічної ДТП.


Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/pomer-viyskoviy-nacgvardiyi-yakiy-postrazhdav-u-krivaviy-dtp-vid-artemivskom-403402.html

***

Дідач Ігор Йосипович 20 листопада 1974, Модричі Дрогобицький район Львівська область. Боєць батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Працював у поліклініці. Був активним учасником Революції Гідності. У квітні 2014 року записався добровольцем до батальйону. Влітку під час відпустки Ігор у Трускавці затримав двох злодіїв, які пограбували жінку в маршрутці, та передав їх правоохоронцям. Залишилися батьки, дружина та дві доньки.

17 січня 2015 Близько 19:00 5 січня під час здійснення ротації в зоні АТО на трасі поблизу міста Артемівськ (Донецька область) зіткнулись вантажівка та автобус «Богдан», внаслідок чого загинули 12 бійців батальйону. В цій аварії Ігор отримав важкі травми. 17 січня о 9-й ранку, не виходячи з коми, воїн помер у київському шпиталі. Похований на кладовищі рідного села.

 

Ursache: wikipedia.org

Keine Orte

    loading...

        Schlagwörter